Res mer i jobbet

Att resa i tjänsten ska vara enkelt, bekvämt och framför allt säkert. Vilken tur att vi på TiM finns. Tanken med TiM är enkel, i grunden finns SJs regionaltåg som knyter ihop städerna. Till det har vi lokal- och pendeltågen i de olika länen. Och så har vi region- och stadsbussar som hjälper dig att resa utan krångel.

Kundservice illustration


En resa mot en bättre miljö

Varje resa du gör med kollektivtrafiken innebär vinster för miljön.  Minskat koldioxidutsläpp är bara ett bland många miljöargument.

Trygghet för dig och dina medarbetare

Att resa kollektivt är både effektivt och säkert. På tåget finns värdefull arbetstid och möjligheter att samla ihop sig inför viktiga möten. Säkerheten är en annan viktig faktor, att sitta på motorvägen med dåligt väder är inget man vill utsätta sina medarbetare för.


Res snabbt, enkelt och prisvärt

Visste du att resor med SJ Regionaltåg i Mälardalen och vidare med till exempel Stockholms tunnelbana går att köpa på samma biljett? Vi gör det möjligt att kombinera SJ Regionaltåg med pendeltåg, regionbussar, stadsbussar och Stockholms tunnelbana.

Så här gör du

Tryck på ”TiM-knappen” under de gröna köpknapparna när du köper din SJ Regional Enkelbiljett, så lägger automaten till obegränsat resande med lokaltrafik på din slutdestination i 24 h. För mer information, läs mer om TiM 24.


TiM gör det enkelt för företag att resa:

Så fungerar SJ Fakturakort - TiM guidar!
Det är enkelt. Och det är smidigt. Här förklarar vi hur SJ Fakturakort fungerar

Så här köper du TiM 24 med SJ Fakturakort.
Enkelt med betalkort, Enklare med Fakturakort, Enklast med reseprofil.

Res med SJ Fakturakort och TiM 24.
Betala med fakturakortet i SJ Biljettautomat och visa upp lokaltrafiktillägget i tunnelbanan.

Se och hör vad några av våra företagskunder tycker:

Adam Skoglund, VD på Exedo HR, berättar om fördelarna för företag att resa i tjänsten.

Jane Påhlsson Ståhle, personalchef på Mälardalens Högskola berättar om högskolans syn på hållbar utveckling och säkert resande.

Mats Wählby, försäljningschef på Länsförsäkringar Bergslagen förklarar hur man effektivt reser mellan flera kontor.


Företagskort inom TiM:

SJ Regional Fakturakort

SJ Regional Fakturakort

SJ Regional Fakturakort kan användas för köp av TiM 24, samt SJ Regional Enkelbiljetter eller Tur & Retur. Om kortet har en förvald reseprofil kan resor även registreras i SJ Regional kortläsare för extra snabb och enkel biljetthantering. Läs mer

UL Företagskort

UL Företagskort

UL Företagskort ger dig möjlighet att sänka kostnaderna för era tjänsteresor med upp till 90%, omsätta företagets miljöpolicy i praktisk handling, slippa bekymret med att leta parkeringsplatser och förvandla restid till arbetstid. Läs mer

SL Företagskort

SL Företagskort

SL Företagskort säljs via e-handel på SLs hemsida och ger dig obegränsad tillgång till Europas mest effektiva kollektivtrafiknät under ett helt år! Från Bålsta i norr till Nynäshamn i söder, från Värmdö i öster till Ekerö i väster. Läs mer

Länstrafiken Företagskort

Länstrafikens Företagskort

Länstrafikens Företagskort erbjuder alla på arbetsplatsen obegränsat resande med Länstrafikens bussar samt SJs tåg inom Örebro län och TiBs tåg till Gävle i norr och Mjölby i söder. Flera resenärer kan resa på samma kort - registrera bara kortet i LT-automaten på perrongen innan du går ombord på tåget lika många gånger som ni är resenärer i sällskapet, så faktureras kostnaden i efterhand. Läs mer